Τοp Gear

Εκπομπή του BBC 2002

Η μακροβιότερη εκπομπή για το αυτοκίνητο έρχεται να μας ταξιδέψει σε νέους προορισμούς με οχήματα κάθε είδους. Η παρέα του Jeremy Clarkson  πραγματοποιεί ακραίες δοκιμές που δεν πηγαίνουν πάντα όπως σχεδιάστηκαν και φιλοξενεί διάσημους καλεσμένους.

Παρουσιάζουν: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May

Περιλήψεις

Top Gear K21 E04

O Jeremy Clarkson γιορτάζει την επιστροφή του χειροποίητου αυτοκινήτου με ένα ταξίδι στην Ιταλία, όπου οδηγεί μια σπάνια Alfa Romeo Disco Volante. Ο Richard Hammond επιτίθεται στους αμμόλοφους του Άμπου Ντάμπι με μια Mercedes G63 6×6, ενώ ο James May δοκιμάζει το μίνιμαλ Caterham 160 και το παρανοϊκά γρήγορο αδερφάκι του, το 620R. Καλεσμένος ο κωμικός Jack Whitehall.

Top Gear K21 E03

Οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May επιδεικνύουν την αγάπη τους για τα αυτοκίνητα μικρού κυβισμού με ένα ταξίδι στην Ουκρανία. Επίσης ο Clarkson δοκιμάζει ένα ταχύτατο πορτοκαλί supercar από τη Δανία με ιπποδύναμη 1086bhp, το Zenvo ST1. Καλεσμένος στο στούντιο ο τραγουδιστής James Blunt.

Top Gear K21 E02

Ο Richard Hammond επισκέπτεται τη λίμνη Como και δοκιμάζει την Alfa Romeo 4C, ενώ βρίσκεται και στο Βέλγιο για την εκρηκτική McLaren P1. Από την άλλη ο James May βρίσκεται στο Αφγανιστάν και μας παρουσιάζει στρατιωτικά οχήματα. Καλεσμένος στην εκπομπή ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Tom Hiddleston.

Top Gear K21 E01

O Jeremy Clarkson, ο Richard Hammond και ο James May προσπαθούν να μας αποδείξουν ότι τα hatchbacks της γενιάς τους ήταν καλύτερα από τα αντίστοιχα σύγχρονα, τοποθετώντας φυσικά σε περίεργες δοκιμασίες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Downton Abbey, Hugh Bonneville, είναι ο καλεσμένος της εκπομπής.
All articles loaded
No more articles to load